244

Cultuurvuurdag 2024

za 31 aug. 2024 -13:15

Leuven

een bonte mix van cultuur

een gezellige ontmoeting met culturele keuze-activiteiten in Leuven.


De Cultuurvuurdag is een gezellig ontmoetingsmoment waarin onze organisatie het leven, de creativiteit en het samenzijn viert. We presenteren 4 keuze-activiteiten waaruit jij er 2 kiest bij inschrijving.

Conference: filmmaker Lieven Debrauwer van o.a. 'Pauline en Paulette' is een begenadigd verteller. Laat je op sleeptouw nemen door een man die geboren is voor het podium.
Kora-muziek
: Mamadou Dramé is een virtuoos op dit West-Afrikaans 21-snarig instrument en zingt in het Mandingue. Hij werd opgeleid aan het conservatorium van Dakar.
Miniatuurkunst
: Liliane De Baene geeft toelichting bij de oude techniek van fijn bewerkte, kleine boekillustraties. Zij genoot een opleiding in de iconen-schilderkunst.
Gegidste wandeling:
'verleden en heden van de Vaartkom en omgeving' - (ca. 1,5 km, hier en daar kasseien) iconische gebouwen, klein begijnhof en St. Geertruikerk en abdij,..
De middag wordt afgesloten met een gezamelijke impro-theateract in de grote theaterzaal van OPEK.

OPGELET PRAKTISCH: inschrijven en betalen kan je via deze website doen, zoals elke andere activiteit van cultuurpauze. Maar het is ook belangrijk dat jouw keuze uit het activiteitenprogramma wordt geregistreerd. Dat doe je via onderstaande link, die ook door de andere initiatieven van cultuurvuur gebruikt wordt. Gebruik daarbij dezelfde naam en GSM nummer die je gebruikt voor je inschrijving via deze website. ( bijvb Janssen1 + keuze, Janssen2 + keuze,..)    https://bit.ly/Cultuurvuurdag24


Programma:

13:15 - 13:45u: ontvangst met koffie en fris
13:45 - 14:45u: 1ste keuze activiteit
15:00 - 16:00u: 2de keuze activiteit
16:00 - 16:30u: versnapering en drankje
16:30 - 17:30u: impro-theateract


Extra voor Cultuurpauze:

Een goed gevulde cultuurmiddag ( 2x keuze-programma + 1x gezamelijke theateract) op één locatie.Anderen bekeken ook