61

Shoes or no shoes?

za 19 jan 2019 -16:00

Kruishoutem

thematische expo

Een feestelijk start van 2019 op een unieke locatie met schoenen in de hoofdrol.


Cultuurpauze palmt deze exclusieve locatie in om op zoek te gaan naar 'de schoen'. Of je nu interesse hebt in schoenen van vroeger of nu, schoeisel van Azië tot Europa, luxueuze designerschoenen of sneakers, je vindt het alemaal in 'Shoes Or No Shoes'. Zelfs beroemdheden en bekende kunstenaars schonken hun dierbare schoeisel graag aan dit unieke museum: een schitterende architectuur in een glooiend groen landschap. 

Cultuurpauze trekt haar mooiste 'schoentje' aan en we snoepen 2019 samen feestelijk in met een verrassend programma: Met een topgids ontdek je de etnische collectie, daarnaast kan je kiezen uit een bezoek aan de kunstenaars-& designerscollectie, een bij wijlen hilarische boekvoorstelling van Mieke Mievis (Hart gezocht) of langslopen bij de fotobooth voor een unieke foto van jou met je feestschoenen.

Geen feest zonder lekkers! We voorzien doorlopend koffie of fris met versnaperingen en sluiten af met een feestelijke receptie. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de straffe extra's van cultuurpauze en leuke mensen te ontmoeten.
in samenwerking met 

 


Programma:

16u00 - 16u30: ontvangst met koffie en lekkers
16u30 - 17u15: met een topgids doorheen de etnische collectie
17u15 - 17u30: pauze met versnapering
17u30 - 18u00: keuzeprogramma: designer- & kunstenaarscollectie / boekvoorstelling Mieke Mievis / fotobooth 
18u30 - 20u00: feestelijke receptie 


Extra voor Cultuurpauze:

Een boeiend programma met schoenen in de hoofdrol, op een exclusieve locatie beperkt toegankelijk voor het publiek. We verwennen de deelnemers met allerlei lekkers.

 

Anderen bekeken ook